Historien:

I en menneskealder har den mystiske spåkone Madame Pandora fascineret folk med sine evner til at hidkalde de afdødes ånder. Mange folk har opsøgt hende for at få kontakt til afdøde slægtninge, med det formål at få fred eller at sikre viden, der ellers var gået med dem i graven. Hendes forudsigelser har aldrig fejler, hvilket har gjort hende meget velhavende.
Hun ligger dog nu på sit dødsleje, mæt af dage. Hun stiftede aldrig selv familie, derfor går hendes formue til fjerne slægtninge – jer! Der er dog et enkelt klausul i testamentet: for at komme i betragtning til arven, skal I overnatte én nat i hendes store, gamle hus, mens hun udånder.
Fast besluttet på at blive rige, undertrykker I følelsen af uhygge og indkvarterer jer for natten. Da I endelig falder i søvn, befinder i jer pludselig indespærret i Pandoras sidste drøm, mens hendes liv passerer revy.
I bevidner hendes største fortrydelser, fra hendes sidste dage og baglæns i tid. Jeres eneste chance for at undslippe er at omgøre dem, så hun kan finde fred – og så I kan vågne op og blive rige!
Pandoras drøm er vores sværeste rum.
BOOK TID NU KØB GAVEKORT
Pandoras dream escape room in århus

ESCAPE ROOM 2: PANDORAS DRØM – PROMO

ALL TIME WALL OF FAME:

Her kan du se de hold som har gjort sig fortjent til at komme på vores All Time Wall of Fame! For at kunne komme på listen skal du løse rummet indenfor tidsrammen samtidig med du IKKE modtager nogen hjælp i form af Hints/ledetråde!

For at se holdbillederne, kan du besøge vores Facebook!
( Alle hold har givet samtykke til at vi må dele deres resultater og billede online, ønsker du at trække dit samtykke tilbage kontakt os med det samme via denne side: Kontakt os  )

KLAR TIL AT PRØVE ET AF VORES TO 3. GENERATIONS ESCAPEROOM I AARHUS?