Historien:

Den verdensberømte hypnotisør Legio Santana falder om på scenen, ramt i hovedet af en lampe. I sidder i salen som de eneste tilskuere til denne eksklusive, private seance. I opfatter ikke ulykken, fordi umiddelbart inden blev I lagt i dyb hypnose. En hypnose der selvsagt ikke udvikler sig helt som planlagt. Det burde være umuligt, og måske er det bare en drøm, men alt tyder på, at jeres bevidsthed nu har taget form som flakkende tanker i hans hjerne! Værre endnu, han har fremadskridende hukommelsestab…

I har blot 60 minutter til at aktivere Santanas hukommelse og slippe ud inden hukommelsestabet bliver permanent! Men hvilke minder vil der dukke op og hvem er Santana egentlig?

BOOK TID NU KØB GAVEKORT
Escape room Aarhus Legio Santana

ESCAPE ROOM 1: LEGIO SANTANA – PROMO

WALL OF FAME:

Her kan du se de hold som har gjort sig fortjent til at komme på vores Wall of Fame! For at kunne komme på listen skal du løse rummet indenfor tidsrammen samtidig med du IKKE modtager nogen hjælp i form af Hints/ledetråde!
OBS: FOR AT SE LISTEN, BRUG VENLIGST LANDSKABSTILSTAND!
Landskabs visning / Landscape mode

ALL TIME WALL OF FAME:

Her kan du se de hold som har gjort sig fortjent til at komme på vores All Time Wall of Fame! For at kunne komme på listen skal du løse rummet indenfor tidsrammen samtidig med du IKKE modtager nogen hjælp i form af Hints/ledetråde!

For at se holdbillederne, kan du besøge vores Facebook!
( Alle hold har givet samtykke til at vi må dele deres resultater og billede online, ønsker du at trække dit samtykke tilbage kontakt os med det samme via denne side: Kontakt os  )

KLAR TIL AT PRØVE ET AF VORES TO 3. GENERATIONS ESCAPE ROOM I AARHUS?