Konceptet:

Brain Escape er et nytænkende escape room i centrum af Århus, der rummer et væld af udfordrende gåder, kædet sammen i en medrivende fortælling. Det er på samme tid både et mysterium, et spil og en fortælling – med jer i hovedrollerne. Nøglen til succes består ikke kun i evnen til at tænke logisk. Vores puzzles fordrer en bred vifte af kompetencer, således at alle i jeres gruppe kan gøre sig gældende i arbejdet med at løse dem.

Brain Escape er et 3. generation escape room, hvilket betyder at der anvendes computerstyrede puzzles, lys og lyd til at understøtte indlevelsen i rummets magiske fortælling. Elektronikken er dog skjult fra spillerne i rekvisitter og faste installationer og det kræver derfor ingen teknologisk forståelse eller evner indenfor computere for at kunne deltage.

Rehearsing hypnotism
Escape room Århus Brain Escape

HVORDAN FUNGERER SPILLET?

Brain Escape er en escape room-oplevelse i særklasse. I træder ind i et rum, der scenografisk afspejler spillets virkelighed: et kompliceret sind ude af balance. I rummet er der forskellige genstande og sanselige effekter, der repræsenterer personens minder, tanker og følelser. Det er jeres opgave at regne ud, hvordan I får hjernen til at virke igen, ved at afkode sanseoplevelserne.

Hvordan foregår det helt praktisk?

I opretter jeres booking og modtager jeres bekræftelse. Vi tager imod grupper på mellem 4 og 12 personer i Hypnotisørens hjerne og 3-5 i Pandoras drøm. Man er velkommen til at prøve kræfter med rummet, hvis man kun er 2 eller 3, men minimumsbetalingen er dog for henholdsvis 4 og 3 personer. Dette skyldes at der er nogle faste omkostninger til løn og drift i forbindelse med afviklingen af et spil.

Når tiden kommer, møder I op 10 minutter inden spillet skal starte på Brain Escapes adresse: Mejlgade 27, kælderen, 8000 Aarhus C.

Det er muligt at parkere i p-kælderen under Navitas på havnefronten, 5 minutters gang fra adressen eller DOKK1 lidt længere væk. Det er ikke muligt at parkere i Mejlgade.

På adressen skal I om i baggården, ind af døren og ned ad vindeltrappen. Her mødes I af jeres vært, der instruerer jer yderligere.

Betalingen foregår med MobilePay eller kort (dog ikke rent dankort). Prisen er kr. 240 per deltager.

escape room århus Brain Escape

ESCAPEROOM AARHUS

Herunder kan i ser, de forskellige escaperoom som BrainEscape på nuværende tidpunkt tilbyder. Fælles for alle rum er at de indeholder en spændende historie og udfordrende gåder, der udspiller sig i et tværmedialt univers i krydsfeltet mellem fortælling, spil og interaktiv kunst. 

ESCAPE ROOM 1:

LEGIO SANTANA – THE GREAT HYPNOTIST!

ESCAPE ROOM 2:

PANDORAS DRØM – DU ER FANGET I HENDES DRØM!

KLAR TIL AT PRØVE ET AF VORES TO 3. GENERATIONS ESCAPEROOM I AARHUS?