ESCAPEROOM ÅRHUS

I vores escaperoom skal du undslippe den diabolske hypnotisørs hjerne eller tage på rejse i den mystiske spåkones drøm!

ESCAPEROOM 1:

LEGIO SANTANA – DU ER FANGET I HANS HJERNE!

ESCAPEROOM 2:

PANDORAS DRØM – DU ER FANGET I HENDES DRØM!

En magisk oplevelse

Brain Escape er et nytænkende escaperoom i centrum af Århus, der rummer et væld af udfordrende gåder, kædet sammen i en medrivende fortælling. Det er på samme tid både et mysterium, et spil, en fortælling og en visuel oplevelse uden sammenligning – med jer i hovedrollerne. Nøglen til succes består ikke kun i mønstergenkendelse og evnen til at tænke logisk. Vores gåder fordrer en bred vifte af kompetencer, således at alle i jeres gruppe kan gøre sig gældende i arbejdet med at løse dem. Gåderne giver mening i fortællingen og løsningerne er selvfølgelig indlysende i det øjeblik du regner dem ud…

Et 3. generations escaperoom..?

Brain Escape er et 3. generation escaperoom, hvilket kort sagt betyder, at der anvendes netværkede, computerstyrede puzzles, lys og lyd til at understøtte indlevelsen i rummets magiske fortælling. Elektronikken er dog skjult fra spillerne og det kræver derfor ingen teknisk forståelse eller evner indenfor computere for at kunne deltage.

Escape room Århus Pandora
[/section]
escape room brain

HVAD HANDLER DET OM?

Brain Escape er en escaperoom oplevelse i særklasse. I træder ind i et rum, der scenografisk afspejler spillets virkelighed: et kompliceret sind ude af balance. I rummet er der forskellige genstande og installationer, der repræsenterer personens minder, tanker og følelser. Det er jeres opgave at løse gåderne, der får hjernen til at virke igen.

Vores to rum er generemæssigt funderet i mysticismen i 1800-tallets England, hvor religion, overtro og en gryende videnskab eksisterede sideløbende og i absurde kombinationer. Tryllekunstnere, clairvoyanter og åndemagere var del af omrejsende tivolier og tilbød gæsterne en oplevelse af mystik. Samtidig kunne man på de bonnede gulve i de videnskabellige selskaber, opleve spektakulære forsøg med elektricitet og menneskekroppen. Nogle mente endda, at elekricitet var knyttet til livskraften hos dyr og mennesker, fordi man kunne observere spjæt og bevægelse i en nylig afdød krop, når der blev tilsat strøm. Et af disse morbide shows, gav iøvrigt forfatteren Mary Shelley inspiration til bogen Frankenstein. For det jævne menneske i 1800-tallet, har elektricitet og usynlige ånder nok forekommet omtrendt lige så uforståeligt. Hvis der kunne løbe en usynlig kraft inde i kobberledninger, der havde magten til at skabe lys og varme, liv og død, hvorfor skulle der så ikke også eksistere en usynlig tankens kraft, der kunne få folk til at svæve eller det der var vildere!? Hvorfor skulle der ikke kunne være usynlige ånder fra det hinsides i blandt os? Vores escape rooms handler om, at der rent faktisk VAR nogle mystikere i disse omrejsende tivolier, der ikke bare var plattenslagere. Og fortællingen omhandler deres liv, deres gerninger, og jer…

Læs mere om escape room’et Hypnotisørens hjerne HER.
Læs mere om escape room’et Pandoras drøm HER.

Hvordan foregår det helt praktisk?

I opretter jeres booking og modtager jeres bekræftelse. Vi tager imod grupper på mellem 3 og 10 personer i Hypnotisørens hjerne og 2-6 i Pandoras drøm. Prisen varierer alt efter hvor mange I er:

3 personer: 275 kr. pp

4 personer: 225 kr. pp

5+ personer: 200 kr. pp

Når tiden kommer, møder I op 10 minutter inden spillet skal starte på Brain Escapes adresse: Mejlgade 27, kælderen, 8000 Aarhus C.

Det er muligt at parkere i p-kælderen under Navitas på havnefronten, 5 minutters gang fra adressen eller DOKK1 lidt længere væk. Det er ikke muligt at parkere i Mejlgade.

På adressen skal I om i baggården, ind af døren og ned ad vindeltrappen. Her mødes I af jeres vært, der instruerer jer yderligere.

Betalingen foregår med MobilePay eller kort (dog ikke rent dankort).

escape room århus Brain Escape

KLAR TIL AT PRØVE ET AF VORES TO 3. GENERATIONS ESCAPEROOM I ÅRHUS?