BrainEscape er et 4. generation escape room, der kombinerer fortælling med computerstyrede puzzles, lys og lyd. Vores beliggenhed er i Mejlgade i Århus. Hos BrainEscape lægger vi stor vægt på, at du er tryg ved at bruge vores hjemmeside og øvrige tjenester. Derfor har vi en klar politik om at behandle de få oplysninger, du giver os ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området.

Vi er dataansvarlig for behandling af dine oplysninger:

BrainEscape
Mejlgade 27-29, kl
DK-8000 Aarhus
CVR: 38123912
Tlf: +45 28 60 30 92

Hvis du har nogen spørgsmål ang. vores behandling af dine personoplysninger er du altid velkommen til at kontakte os.

Privatlivspolitik

I denne privatlivspolitik beskrives, hvordan BrainEscape indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside og anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder på hjemmesiden.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Hvad er en cookie?

Vi bruger cookies på vores hjemmeside.
Cookies anvendes i dag i forbindelse med stort set alle hjemmesider og er i mange tilfælde nødvendige for at levere services på hjemmesiden. En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på brugerens IT-udstyr (PC, tablet, smartphone e.l.), så udstyret kan genkendes. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af hjemmesiden og til optimering af sidens indhold. En cookie er en passiv fil og kan således ikke indsamle oplysninger fra brugerens computer eller sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Nogle cookies placeres af andre parter (såkaldte tredjeparter) end den, som står i adresselinjen (URL’en) i browseren. Det kan være almindeligt indhold, men også f.eks. analyseværktøjer eller indlejrede kommentarfelter. Det betyder, at der gemmes cookies fra andre parter, end den som ejer hjemmesiden. Nogle cookies gemmes kun på brugerens IT-udstyr, så længe brugeren har sin browser åben (sessionscookies). Andre cookies gemmes i et længere tidsrum (persistente cookies). Når brugeren genbesøger en hjemmeside, vil sessions-cookies blive sat på ny, mens persistente cookies typisk fornyes. Se vores cookiedeklaration nedenfor.

Samtykke

Behandling af personoplysninger, som vi indsamler gennem cookies, er baseret på dit samtykke. Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os.

Formålene med brug af information, som indsamles gennem cookies er:

  • at følge, hvordan siderne på BrainEscapes hjemmeside anvendes, herunder blandt andet til udarbejdelse af statistik samt til at forbedre opbygningen af hjemmesiderne.
  • at sikre funktionaliteten af websitet.

Behandlingen af dine oplysninger er nødvendigt for at vi kan drive vores hjemmeside. Det juridiske behandlingsgrundlag er artikel 6, stk. 2 litra b.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. Sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
e-mail dt@datatilsynet.dk

Cookiedeklaration

Den viser helt præcist hvilke cookies, der kan blive sat fra websitet, hvem der modtager data og hvad de data bliver brugt til. 
Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 05/06/2018

Kategori: Statistik (2)

Statistiske cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere
information anonymt.

Navn: Udbyder Formål: Udløb:
_ga BrainEscape.dk Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 år
_gid BrainEscape.dk Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. Session

Kategori: Uklassificeret (1)

Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af den enkelte cookies.

Navn: Udbyder Formål: Udløb:
Laravel_session bookifyapp.co.uk Uklassificeret Session

Dit samtykke gælder for følgende domæner: brainescape.dk